Українська версія сайту

Профорієнтаційна робота з майбутніми абітурієнтами

05-03-2016

Завершується період реєстрації на основну сесію ЗНО 2016 і Факультет №3 продовжує проводити профорієнтаційні заходи. Відтак, 3 березня 2016 року в приміщенні актового залу Івано-Франківського коледжу фізичної культури доцентом кафедри адміністративних та цивільно-правових дисциплін кандидатом юридичних наук Дроздовою І.В., спільно з старшим викладачем кафедри тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки підполковником поліції Вербовим В.П. та викладачем Пасічняком Р.Л. проведено зустріч з вихованцями цього навчального закладу.

Профорієнтаційна робота з майбутніми абітурієнтами

Під час зустрічі студентам був продемонстрований документальний фільм «Національна академія внутрішніх справ», за допомогою презентації роз’яснено правила вступу та вимоги до вступників на державну форму навчання та за умовами окремого договору з цивільними особами, роздано тематичні буклети, а присутніх запрошено на День відкритих дверей Факультету № 3 Національній академії внутрішніх справ

В свою чергу, директор коледжу висловив подяку за активну співпрацю з їх навчальним закладом та запросив до участі в організації і проведенні спільних виховних заходів у майбутньому.

Факультет №3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X