Українська версія сайту

Профорієнтаційна робота на Прикарпатті

17-02-2017

Після різдвяних канікул відновилося навчання в загальноосвітніх закладах Івано-Франківщини й одразу науково-педагогічні працівники факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) продовжили профорієнтаційну роботу з метою ознайомити випускників і учнів старших класів з умовами вступу до Національної академії внутрішніх справ. Якщо у першому семестрі основний акцент було зроблено на школах і коледжах Івано-Франківська, то нині увагу спрямовано на райони як Івано-Франківської, так і суміжних областей.

Профорієнтаційна робота на Прикарпатті

З 16 січня по 16 лютого викладачі охопили майже всі райони області, де відвідали із зустрічами 55 загальноосвітніх шкіл. Не оминули також Івано-Франківський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей із сільської місцевості, в якому діють правознавчий, філологічний, економічний та інформаційний профільні класи.

Плідні зустрічі проведено з учнями 86 випускних класів, для яких настав переломний момент вибору не лише своєї професії, а й майбутнього загалом, однак викладачі не залишили без уваги й десятикласників, які теж активно цікавилися навчанням в Академії.

Профорієнтаційна робота на Прикарпатті

У виступах працівників наголошено на вимогах до оформлення документації для вступу, розтлумачено весь алгоритм дій для абітурієнтів, повідомлено про можливості матеріального забезпечення, перспективи працевлаштування та соціального захисту, роздано для розповсюдження агітаційні матеріали. У найближчих планах викладачів кафедри соціально-гуманітарних дисциплін факультету профорієнтаційні поїздки по школах інших районів області та суміжних областей.

Факультет № 3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X