Українська версія сайту

Проблемні питання при оформленні матеріалів дорожньо-транспортних пригод

09-08-2018

Інспектором розшуку та опрацювання матеріалів дорожньо-транспортних пригод старшим лейтенантом поліції Василем Дібівом було проведено практичне заняття на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) для слухачів курсів первинної професійної підготовки поліцейських.

Практичний працівник разом із слухачами обговорили проблемні питання, що виникають під час оформлення матеріалів дорожньо-транспортної пригоди. Було акцентовано увагу на алгоритмі дій працівників сектору реагування патрульної поліції під час виїзду на місце події у випадках ДТП з постраждалими, ДТП із залишенням місця пригоди, якщо правопорушник втік. Василь Дубів пояснив, які документи складаються працівниками поліції в кожному з перерахованих вище випадків.

Проблемні питання при оформленні матеріалів  дорожньо-транспортних пригод

Під час заняття також змоделювала практична ситуація, під час якої слухачі заповнювали необхідні документи: рапорт, який подається у випадку вчинення ДТП з постраждалими та акт огляду транспортного засобу, що складається у випадку ДТП з укриттям правопорушника.

Наприкінці заняття слухачами було проаналізовано, які помилки найчастіше допускаються при заповненні вище зазначених документів, а також причини і наслідки їх допущення.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X