Українська версія сайту

Про особливості служби в поліції від практика

21-09-2018

Цього тижня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) викладач кафедри адміністративних та цивільно-правових дисциплін Юлія Ваньчик спільно зі старшим дільничним офіцером поліції відділу превенції Івано-Франківського відділу поліції Олегом Семківим провела бінарне практичне заняття для курсантів 3 курсу на тему «Служба в органах та підрозділах Національної поліції та її особливості».

Про особливості служби в поліції від практика

Олег Семків розповів здобувачам вищої освіти про атестацію поліцейських, яка проводиться з метою оцінки ділових, професійних, особистих якостей, освітнього та кваліфікаційного рівнів, фізичної підготовки на підставі глибокого і всебічного вивчення, визначення відповідності посадам, а також перспектив їхньої службової кар’єри.

Окремо практичний працівник зупинився на характеристиці службового часу та часу відпочинку поліцейських. На завершення заняття Олег Семків наголосив курсантам, що необхідно пам’ятати, що поліцейські завжди знаходяться при виконанні службових обов’язків, а це означає, що їх робочий час неможливо обмежити певними годинними межами, оскільки навіть після завершення робочого дня, вони повинні виконувати загальні обов’язки працівників поліції.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X