Українська версія сайту

Призове місце курсанта у чемпіонаті з боксу

05-04-2016

Бокс - це спортивне єдиноборство, відоме людству з давніх часів. Він відображений древніми живописцями і скульпторами різних країн у їх витворах. У 688 р. до н.е. бокс був вперше визнаний олімпійським видом спорту. Сучасний бокс прийшов до нас з Англії, де почав свій розвиток в XVIII столітті. В даний час бокс став найпопулярнішим змаганням зі своїми жорсткими правилами, обов'язковою формою, змаганнями різного рівня і класу. Бокс, як і раніше, є одним з найпопулярніших і захоплюючих олімпійських видів спорту.

Призове місце курсанта у чемпіонаті з боксу

3 квітня в Івано-Франківському міському центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проходив відкритий чемпіонат «ФСТ Україна» з боксу. До участі у змаганні долучилося 65 юнаків. У фіналі кращі з кращих розіграли між собою десять комплектів нагород. Кожен поєдинок був надзвичайно емоційним та сповненим жаги до перемоги. Проте, незважаючи на старання всіх спортсменів, нагороди отримали лише найвправніші.

У ваговій категорії до 81 кілограма брав участь курсант першого курсу факультету №3 (м. Івано-Франківськ) Роман Ліончук, який у запеклих поєдинках посів друге місце серед 16 учасників. Особовий склад факультету бажає успіхів юному спортсмену та майбутніх перемог.

Призове місце курсанта у чемпіонаті з боксу

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X