Українська версія сайту

Приємний сюрприз для чарівних дам

04-03-2016


О жінка! Через всі літа,
Ти всіх красою полонила!
Твоя любов і доброта —
Могутня, нездоланна сила.
О жінко! Ти — сестра, ти — мати,
Кохана, дівчина, дитя.
Лиш ти єдина існувала
Через безоднє небуття!

Весна… Лагідна, загадкова, тендітна. Ми так чекаємо її завжди, але приходить вона раптово, бурхливо, змінюючи все навкруги, змінюючи природу й наші почуття. Саме у дні весняного пробудження й оновлення вшановують жінок. Неможливо навіть уявити собі життя без тебе: чарівна, лагідна, щира на любов, берегине родинного вогнища, мудра наставнице, просвітнице душевного спокою, доброти та злагоди! Для кожного чоловіка за честь є привітати гарну половину людства з цим сонячним днем.

Приємний сюрприз для чарівних дам

Не оминули цієї нагоди і представники сильної статі Факультету №3: курсанти та студенти зробили приємний сюрприз для чарівних дам і організували конкурс, який був наповнений сміхом, приємними та радісними враженнями. Метою конкурсу було показати яким чином хлопці зможуть впоратись із нелегкими повсякденними турботами жінок, а також показати свою спритність, кмітливість та вміння їх веселити. Згодом долучилися й інші таланти факультету, які наповнили зал гарними мелодіями, співами та віршами. І все це демонструвало лише одне – нашу повагу і любов до жінок.

Приємний сюрприз для чарівних дам

Але все ж не треба забувати й про те, що цю любов, гарний настрій і підтримку ми повинні дарувати нашим жінкам кожного дня, адже завдяки їм наше життя є сповненим щастя.

Приємний сюрприз для чарівних дам

Факультет №3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X