Українська версія сайту

Представники Прикарпатського факультету перейняли досвід від фахівців КМЄС

12-09-2018

У відповідності до листа, що надійшов до Національної академії внутрішніх справ від Консультативної місії Європейського Союзу в Україні, щодо проведення презентацій з метою удосконалення та підтримки кримінальних розслідувань з 4 по 6 вересня 2018 року до Головного управління Національної поліції в Тернопільській області були відряджені науково-педагогічні працівника Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Роман Куций та Віталій Оперук.

Під час трьохденних тренінгів члени іноземної делегації ділилися набутим досвідом зі слухачами, серед яких прокурори, слідчі обласного, регіонального та місцевих рівнів різних напрямків, представники вищих навчальних закладів.

Зокрема обговорювались проблемні питання розслідування злочинів пов’язаних з сексуальним та гендерним насильством, кримінальних розслідувань та захисту прав людини, які включають право на мовчання, презумпцію невинуватості, кіберзлочинів.

Представники Прикарпатського факультету перейняли досвід від фахівців КМЄС

Презентації супроводжувалися жвавою дискусією між представниками Консультативної місії Європейського Союзу в Україні та слухачами з числа представників прокуратури, слідчих підрозділів та науково-педагогічних працівників Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ).

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X