Українська версія сайту

Правовий квест «Ерудит»

13-12-2017

Здійснюючи активну роботу в сфері правового виховання учнівської молоді, приурочену Всеукраїнському тижню права, цього разу консультанти юридичної клініки Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) «Феміда» вирішили змінити традиційні підходи у спілкуванні зі школярами. Щоб дати можливість їм спробувати самостійно реалізувати свої знання та здібності у розв’язанні життєвих головоломок, п'ятнадцять консультантів спільно з педагогічним колективом Івано-Франківської гімназії № 2 організували та провели інтелектуальний квест для учнів 9-11 класів. Для цього було створено сім ігрових куточків – станцій, зокрема «Експертиза», «Галерея», «Всезнайко», «Цитата-подія», «Склад злочину», «Невідповідності» та «Квест в квадраті», де на учасників дійства чекали завдання на кмітливість, швидкість, креативність. Крім того, на визначених пунктах колективи команд повинні були не тільки правильно виконати завдання квесту, а й проявити ефективність командної діяльності, результативність у досягненні поставленої мети та загальну активність окремого учня.

Правовий квест «Ерудит»

Курсанти у грі виступали в якості тренерів, які не тільки оцінювали правильність наданих школярами відповідей, а й пояснювали правові аспекти вирішення заготовлених завдань. Такий підхід, з одного боку, дозволив визначити рівень знань та логіку мислення учнів, а з іншого - перевірити власний інтелектуальний потенціал.

Правовий квест «Ерудит»

Під час гри вихованці гімназії виявили енергійність, прагнення до перемоги, творчо підійшли до виконання завдань. Проте найголовніше – приємно провели час у веселій та доброзичливій компанії педагогів та студентів-консультантів. Усі учасники заходу отримали масу позитивних емоцій та солодкі призи.

Правовий квест «Ерудит»

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X