Українська версія сайту

Правопросвітницький захід на Прикарпатті

16-02-2021

Працівники Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС Микола Гуцуляк, Тетяна Гуляк, Олександра Пташник-Середюк, курсанти Настасія Чокена та Андрій Хемич у межах інтегрованого курсу «Громадянська освіта» провели заняття з учнями 10 класу Богородчанської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 2 на тему «Гендерна рівність на ринку праці».

Правопросвітницький захід на Прикарпатті

Під час заняття старшокласники дізналися про особливості гендерної рівності та недискримінації на ринку праці. Настасія Чокена окреслила основні завдання гендерної рівності в трудових відносинах. Водночас Андрій Хемич розповів про найпоширеніші гендерні стереотипи на ринку праці стосовно чоловіків і жінок, які побутують у сучасному суспільстві.

Правопросвітницький захід на Прикарпатті

Микола Гуцуляк проаналізував нормативно-правову базу, яка регулює забезпечення дотримання прав і свобод громадян у сфері гендерної рівності, наголосивши, що не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

Наприкінці зустрічі працівники факультету ознайомили старшокласників з умовами вступу до Національної академії внутрішніх справ, напрямами підготовки, специфікою відбору й особливостями навчання в закладах освіти зі специфічними умовами.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X