Українська версія сайту

Права людини – майбутнє країни

24-03-2021

23 березня науково-педагогічні працівники кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС провели правопросвітницьку онлайн зустріч з учнями 11 класу ліцею № 20 Івано-Франківської міської ради. Тема зустрічі – права людини. Працівники кафедри ознайомили школярів з основними правами людини, обґрунтували їх значущість, адже з погляду моралі право – це і є справедливість.

Права людини – майбутнє країни

 

Учні ознайомилися із фундаментальними правами та свободами, без дотримання яких неможливими є нормальне існування та повноцінний розвиток людини в суспільстві. Науково-педагогічні працівники окреслили основні права людини, закріплені в Загальній декларації прав людини, Міжнародному пакті про громадянські та політичні права, Міжнародному пакті про соціальні та економічні права, Європейській конвенції захисту прав людини та основоположних свобод, Конвенції ООН про права дитини, Конституції України (розділ ІІ «Права, свободи та обов’язки людини і громадянина»).

 

На завершення зустрічі гості з академії розповіли майбутнім випускникам про особливості навчання та напрями підготовки майбутніх фахівців у НАВС, детально ознайомили з вимогами до вступників й алгоритмом дій абітурієнта.

 

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X