Українська версія сайту

Практика проведення бінарних занять – запорука успіху майбутніх слідчих

11-12-2017

7 грудня старший викладач кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Прикарпатського факультету Людмила Максимів разом з заступником начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області Віталієм Івонюком провела практичне бінарне заняття на тему: «Особливості розслідування злочинів проти безпеки руху та експлуатації транспорту» із навчальної дисципліни «Розслідування окремих видів злочинів» для курсантів 4 курсу.

Практика проведення бінарних занять – запорука успіху майбутніх слідчих

Під час заняття Віталій Івонюк акцентував увагу здобувачів вищої освіти на основних проблемах, з якими мають справу слідчі під час здійснення досудового розслідування даної категорії злочинів, та окреслив шляхи їх вирішення. У межах даної теми він провів майстер-клас зі складання план-схеми місця дорожньо-транспортної пригоди та протоколу огляду місця ДТП. За заздалегідь підготовленою умовою задачі, практичний працівник на дошці складав план-схему ДТП, коментуючи з чого потрібно розпочинати огляд місця події, як правильно позначати на схемі дорожню обстановку, транспортні засоби, напрямок руху, сліди та інші особливості. Відповідно кожен курсант у своєму робочому зошиті під керівництвом викладача та практика відтворював схему огляду ДТП.

Практика проведення бінарних занять – запорука успіху майбутніх слідчих

Таким чином, по завершенні заняття багаж знань курсантів поповнився новими практичними навичками щодо огляду місця вчинення ДТП та складання план-схеми до нього, які вони успішно застосовуватимуть у своїй майбутній професійній діяльності.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X