Українська версія сайту

Практичне заняття з фахівцями вибухотехнічної служби

03-04-2017

«Без права на помилку». Саме під таким гаслом повсякденно виконують службові обов'язки Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, які 29 березня, на запрошення кафедри тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки, завітали на зустріч із курсантами факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) Зустріч відбулась у рамках заняття з дисципліни «Спеціальна техніка ОВС».

Практичне заняття з фахівцями вибухотехнічної служби

Інспекторами-вибухотехніками відділу ВТС ГУНП в Івано-Франківській області було продемонстровано найсучасніші зразки пошукової техніки та спеціальні засоби, призначені для виявлення та знешкодження вибухових пристроїв та речовин. Під час заняття курсанти особисто мали змогу випробувати в дії деякі технічні пристрої.

В ході зустрічі інспектор-кінолог продемонстрував роботу службової собаки під час пошуку вибухового пристрою та розповів про специфіку підготовки тварин до роботи з вибухівкою.

Практичне заняття з фахівцями вибухотехнічної служби

Зустріч завершилась гучно! А саме: двома навчальними вибухами, які підготували вибухотехніки, і тим самим наглядно продемонстрували присутнім усю небезпеку, яку несе вибухівка та наслідки непрофесійних дій з нею.

Практичне заняття з фахівцями вибухотехнічної служби

Факультет № 3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X