Українська версія сайту

Практичне заняття на базі Івано-Франківської установи виконання покарань

14-06-2016

З метою посилення практичної спрямованості освітнього процесу та забезпечення належної професійної підготовки курсантів, 13 червня на базі установи виконання покарань (№ 12) УДПС України в Івано-Франківській області доцентом кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Габудою А.С. спільно з працівниками закладу було проведено практичне заняття із курсантами 2 курсу Факультету №3 з кримінального права на тему: «Покарання та його види».

Практичне заняття на базі Івано-Франківської установи виконання покарань

Працівники ознайомили другокурсників з умовами та особливостями проживання засуджених, які залишені для відбування всього терміну покарання з метою їх залучення до господарського обслуговування, арешту, довічного позбавлення волі. Також курсанти мали можливість отримати знання стосовно категорій осіб, які відбувають покарання та тих, що утримуються під вартою. Подана інформація, що підкріплювалась наочним спостереженням, викликала у майбутніх правоохоронців неабияке зацікавлення, оскільки вони змогли особисто пересвідчитись в яких умовах утримуються ув’язнені та засуджені.

Крім того, представники установи дали відповіді на запитання курсантів стосовно практичного застосування нормативно-правових актів, які є основою організації діяльності закладу. Висвітлювались механізми реалізації кари, виправлення та попередження вчинення нових злочинів засудженими.

Практичне заняття на базі Івано-Франківської установи виконання покарань

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X