Українська версія сайту

Практична складова освітнього процесу

23-06-2016

Практична складова освітнього процесу в академії є домінуючою. Це свідчить про необхідність співвідношення загальнотеоретичного і практичного спрямування дисциплін. Без першого неможливо здійснювати навчання за освітнім ступенем бакалавра, що здобувається на першому рівні вищої освіти, без останнього – забезпечити підготовку якісних фахівців для роботи в органах Національної поліції.

Практична складова освітнього процесу

22 червня на факультеті № 3 (м. Івано-Франківськ) було проведено бінарне заняття з курсантами 105 навчального взводу. Захід з навчальної дисципліни «Адміністративна діяльність» на тему: «Завдання та організація роботи чергових частин органів Національної поліції» провели доцент кафедри адміністративних та цивільно-правових дисциплін Віктор Мотиль, а також заступник начальника відділу Івано-Франківського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області Віталій Яворський.

Під час заняття було висвітлено проблемні питання щодо призначення, системи, завдань і функцій штабних апаратів органів Національної поліції; правової основи, призначення, завдань, функцій та принципів діяльності чергових частин органів Національної поліції; прав і обов’язків осіб добового наряду чергових частин органів Національної поліції.

Окрему увагу було звернуто на роль відповідальних по органах Національної поліції у забезпеченні законності та правопорядку; порядок реагування органів Національної поліції на заяви, повідомлення про кримінальні правопорушення, інші правопорушення, надзвичайні ситуації та інші події; картотеки, які ведуться в органах Національної поліції та зберігаються у чергових частинах та їх роль в профілактиці злочинів і правопорушень.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X