Українська версія сайту

Працюємо, щоб мати вільний час, і воюємо, щоб жити мирно

30-05-2018

Консультанти Юридичної клініки «Феміда» Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) зустрілися з членами управління міської асоціації АТО Назарієм Кішаком та Сергієм Черняєвим.

Під час зустрічі учасники бойових дій озвучили проблемні питання, які виникають після повернення зі Сходу, зокрема надання грошової компенсації, отримання відпусток, безоплатне медичне забезпечення, отримання житла та земельних ділянок, тощо.

Також Сергій Черняєв поцікавився в молодих юристів порядком подання документів до вищого навчального закладу для дітей, батьки яких мають посвідчення учасника бойових дій. Члени юридичної клініки провели правову оцінку даних ситуацій та надали рекомендації щодо їх вирішення у правовому полі відповідно до чинного законодавства.

Працюємо, щоб мати вільний час, і воюємо, щоб жити мирно

Своєю чергою, учасники бойових дій зосередили увагу членів юридичної клініки, як майбутніх правоохоронців, які захищають правопорядок і на Сході України, на проблемних питаннях, що виникають під час звернення до правоохоронних органів мешканців деокупованих територій щодо порушення їх прав та свобод. Також бійці розповіли про специфіку вчинення кримінальних правопорушень в зоні проведення операції об’єднаних сил.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X