Українська версія сайту

Позитивні емоції – запорука успішного навчання

21-06-2018

19 червня курсанти 103 навчальної групи Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) разом зі своїм класним керівником Олесею Процюк провели годину куратора на лоні природи. З метою зміцнення психологічного мікроклімату в групі та кращого пізнання один одного, здобувачі вищої освіти та класний керівник взяли участь у психологічних іграх.

Позитивні емоції – запорука успішного навчання

Спочатку Олеся Процюк провела гру «Що нас об’єднує», яка має на меті підкреслити значущість згуртованості юнаків та дівчат, формування почуття впевненості, позитивного емоційного ставлення до одногрупників.

Позитивні емоції – запорука успішного навчання

Далі – гра «Комплімент» під час якої курсанти вчилися підвищувати самооцінку шляхом свідомого підкреслення позитивної якості товаришів та створення емоційного комфорту у групі. Також шляхом розгляду різних точок зору, аргументацій щодо певної проблеми пройшла гра «Дискусія», метою якої було досягнення порозуміння та єдності членів групи.

Позитивні емоції – запорука успішного навчання

Після участі у психологічних іграх курсанти здійснити велопрогулянку навколо міського озера та парку культури та відпочинку ім. Тараса Шевченка.

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X