Українська версія сайту

Поєднання практичної складової у підготовці студентів на Прикарпатті

01-06-2016

На сьогодні, відповідно до вимог статті 45 Кримінального процесуального кодексу України захисником у кримінальному провадженні є адвокат, відомості про якого внесено до Єдиного реєстру адвокатів України та стосовно якого у ЄРА України не міститься відомостей про зупинення або припинення права на зайняття адвокатською діяльністю.

Однак, оволодіння таким фахом передбачає набуття глибоких знань та практичних навичок не лише із кримінально-правових дисциплін, а й цивільно-правових, адміністративно-правових, господарських правовідносин тощо. Беззаперечно, що потужним арсеналом такої «зброї» володіють практикуючі адвокати, а якщо це поєднується з ґрунтовною науковою базою і професійною практичною майстерністю, то результат зажди перевищує навіть найвибагливіші очікування.

Поєднання практичної складової у підготовці студентів на Прикарпатті

27 травня професор кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності факультету № 3 доктор юридичних наук, професор Ірина Басиста спільно із практикуючим адвокатом Олександром Великородою провела бінарне заняття у студентів 2-го курсу з навчальної дисципліни «Адвокатура України» на тему: «Участь адвоката у цивільному та господарському процесах».

Заняття викликало велику зацікавленість, так як студенти активно ділилися думками, а дискусії не вщухали навіть після його закінчення.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X