Українська версія сайту

Подорож у світ художнього слова

12-03-2018

Уявити сучасне життя без художньої літератури важко. З метою популяризації серед здобувачів вищої освіти художніх творів, а також з нагоди Всесвітнього дня письменника, який відзначають з 1986 року, в бібліотеці Прикарпатського факультету організовано виставку творів красного письменства. Курсанти та студенти факультету мали змогу поглибити свій літературний кругозір, ознайомитися з цікавими творами не тільки українських, а й зарубіжних письменників, зокрема літературних митців Сходу.

Подорож у світ художнього слова

Прослухавши коротку лекцію від викладачів кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, здобувачі вищої освіти мали час оглянути запропоновані твори та зацікавитися кількома сторінками улюбленої чи невідомої книги. Ознайомившись із тематичними виставками книжкового фонду бібліотеки, курсанти із задоволенням взяли класичні та сучасні твори для прочитання у вільний час.

Подорож у світ художнього слова

Література відіграє провідну роль у формуванні естетичних поглядів кожної людини. Класичні здобутки, які витримали випробування часом, справді можуть виховувати в людині почуття краси, допомагають осмислити філософію життя й уникати труднощів у буденному житті.

Подорож у світ художнього слова

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X