Українська версія сайту

Підвищення кваліфікації поліцейських на Прикарпатті

26-03-2018

24 березня Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) завершив підготовку чергового набору з підвищення кваліфікації патрульних поліцейських. Протягом двох тижнів професійну майстерність підвищували 25 інспекторів патрульної поліції з 5 міст України: Івано-Франківська, Мукачевого, Тернополя, Ужгорода та Чернівців.

Підвищення кваліфікації поліцейських на Прикарпатті

Під час навчання патрульні вдосконалювали знання з основ конституціоналізму та прав людини, толерантності та недискримінації в роботі поліцейського, протидії торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, професійної етики, антикорупційного законодавства, ефективної комунікації, стресостійкості тощо.

Основна частина навчання була відведена на вдосконалення практичних навичок, зокрема, зі складання процесуальних документів, перевірки документів та виявлення ознак підробки, тактичних дій патрульного під час масових заходів, навичок з охорони публічного порядку на прикладі ситуативних завдань.

Набуті знання та практичні навички патрульні мали змогу продемонструвати під час випускного екзамену, за результатами якого отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X