Українська версія сайту

Підвищення кваліфікації оперативних працівників на Прикарпатті

07-03-2018

7 березня Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) завершив підготовку чергового набору з підвищення кваліфікації працівників підрозділів карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

Під час навчання оперуповноважені вдосконалили свої знання з прав людини, толерантності та недискримінації в роботі поліцейського, взаємодії поліції та суспільства, протидії торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, професійної етики, антикорупційного законодавства, ефективної комунікації, стресостійкості тощо.

Підвищення кваліфікації оперативних працівників на Прикарпатті

Варіативна частина підвищення кваліфікації включала предмети, що стосувалися проведення оперативного пошуку та оперативно-технічних заходів, протидії злочинам, пов’язаним з незаконним обігом вогнепальної зброї, тактики розкриття злочинів проти власності, крадіжок, грабежів, злочинів проти статевої свободи. Для проведення занять, окрім науково-педагогічних працівників Прикарпатського факультету, запрошувались практичні працівники підрозділів карного розшуку та слідства ГУНП в Івано-Франківській області.

Набуті знання та практичні навички слухачі мали змогу продемонструвати під час випускного екзамену, за результатами якого отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації встановленого зразка.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X