Українська версія сайту

Підвищення кваліфікації дільничних офіцерів поліції

25-05-2018

25 травня Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) завершив підготовку чергового набору з підвищення кваліфікації дільничних офіцерів поліції ГУНП Івано-Франківської області. Адже одним із важливих принципів діяльності працівників органів внутрішніх справ є сумлінність, що передбачає добросовісне, чесне та кваліфіковане виконання своїх обов’язків і постійне підвищення рівня своєї професійної компетентності.

Підвищення кваліфікації дільничних офіцерів поліції

Під час навчання дільничні офіцери активно вдосконалювали свої знання з дисциплін нормативно-правової частини: толерантності та недискримінації в роботі поліцейського, прав людини, взаємодії поліції та суспільства, протидії торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, професійної етики, антикорупційного законодавства, ефективної комунікації, стресостійкості тощо.

Переважна більшість часу для дільничних офіцерів поліції приділялась удосконаленню практичних навичок з безпеки дорожнього руху, кваліфікації злочинів, провадження справ про адміністративні правопорушення, техніки опитування, взаємодії правоохоронця з громадськими формуваннями, кримінального провадження і методики розслідування окремих кримінальних правопорушень, охорони місця події тощо.

Набуті знання та практичні навички слухачі мали змогу продемонструвати під час випускного екзамену, за результатами якого 22 дільничних офіцерів отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації встановленого зразка.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X