Українська версія сайту

Патріотичне виховання на Прикарпатті

02-03-2018

1 березня курсанти 301 навчальної групи Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) спільно з класним керівником, доцентом кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Андрієм Габудою відвідали Івано-Франківський центр патріотичного виховання учнівської молоді ім. Степана Бандери.

Під час екскурсії вони ознайомилися з історичними документами, які є підтвердженням того, що Друга світова війна стала жахливою трагедією для українського народу, який зустрів світовий конфлікт розділеним територіально між сусідніми державами.

Також відвідувачі музею мали змогу ознайомитися з експозицією, присвяченою діяльності громадсько-політичного утворення - Організації українських націоналістів та збройного формування - Українська повстанська армія, які діяли в період Другової світової війни та вели боротьбу проти нацистських окупантів.

Патріотичне виховання на Прикарпатті

Патріотичне виховання на Прикарпатті

Відвідування центру патріотичного виховання викликало неабияку зацікавленість у курсантів з приводу боротьби українського народу за свою самостійність у період Другої світової війни. Особливо їх зацікавило сучасне ставлення сусідніх держав до української історії того часу. Маємо надію, що у кожного, хто взяв участь у даному заході, почуте та побачене не дозволить залишитись байдужим до розбудови нашої держави, забути героїв, які віддали своє життя за майбутнє України і завжди буде супроводжувати на шляху становлення справжніми патріотами.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X