Українська версія сайту

Патріотичне виховання курсантів

13-12-2017

На сьогоднішній день тема патріотичного виховання підростаючого покоління є надзвичайно актуальною. З метою виховання мужності, стійкості, патріотизму у курсантів, прищеплення любові до Батьківщини та поваги до захисників територіальної цілісності України, розвитку морально-вольових якостей та виховання духовних цінностей, а також розгляду тактичних дій підрозділів спеціального призначення в бойових умовах курсантами 102 навчальної групи разом із куратором Мирославом Кушніруком було здійснено похід в кінотеатр для перегляду художньої кінострічки «Кіборги».

Патріотичне виховання курсантів

Під час її перегляду курсанти мали змогу проникнутися історією про справжніх героїв своєї країни, які тримали Донецький аеропорт імені Сергія Прокоф'єва тоді, коли ворожі сили перевершували їх чисельно в рази. Це фільм про те, як доля звела разом музиканта, сина багатих людей, простих хлопців заради однієї мети – щоб їх країна була надійно захищена, щоб їх матері, дружини, дівчата і сестри були в безпеці.

Перегляд фільму і справді змушує задуматись про наше сьогодення, про майбутнє, яке чекає нас і наших дітей. Це уроки війни, які залишаться назавжди у свідомості курсантів.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X