Українська версія сайту

Особливості розслідування дорожньо-транспортних пригод

27-05-2019

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) старші викладачі кафедри кримінально-правових дисциплін та ОРД Людмила Максимів та Олеся Процюк спільно із заступником начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Івано-Франківській області підполковником поліції Богданом Млиниським провели бінарне заняття з навчальної дисципліни «Методика розслідування злочинів» для здобувачів четвертого курсу.

Особливості розслідування дорожньо-транспортних пригод

Заняття проходило у два етапи: на навчальному полігоні «Огляд місця події при вчиненні ДТП» та в навчальній аудиторії, оснащеній інтерактивною дошкою.

На навчальному полігоні Богдан Млиниський ознайомив здобувачів вищої освіти з методикою проведення огляду місця ДТП, продемонстрував правильність вилучення слідів з місця події та розповів про проблеми, з якими стикаються слідчі під час проведення замірів і безпосередньо при складанні протоколу огляду місця події.

Особливості розслідування дорожньо-транспортних пригод

В аудиторії відбувся аналіз практично відпрацьованої на полігоні фабули. Практичний працівник за допомогою інтерактивної дошки намалював схему дорожньо-транспортної пригоди. Окремо звернув увагу на специфіці призначення експертиз під час розслідування кримінальних правопорушень за фактами дорожньо-транспортних пригод.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X