Українська версія сайту

Особливості попередження шахрайств у сучасному світі інтернет-технологій

02-04-2021

Цього тижня викладачі кафедри публічного та приватного права Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС Олександр Сав’юк, Віталій Оперук й Андрій Габуда на платформі Zoom Meeting провели факультативне заняття для курсантів 2-го курсу за темою «Особливості попередження шахрайств».

Особливості попередження шахрайств у сучасному світі інтернет-технологій

Під час заняття здобувачі вищої освіти дізналися про форми протидії фінансовим шахрайствам і побудову надійної системи контролю та управління ризиками як на підприємствах, так і за їх межами. Олександр Сав’юк акцентував, що саме цей вид кримінальних правопорушень є одним із найпоширеніших в умовах сьогодення.

Особливості попередження шахрайств у сучасному світі інтернет-технологій

 

Віталій Оперук проаналізував типові помилки, яких найчастіше припускаються потерпілі від цих кримінальних правопорушень. Андрій Габуда схарактеризував найтиповіші види шахрайств на підприємствах і фінансові збитки від їх учинення.

 

Під час заняття науково-педагогічні працівники спільно зі здобувачами вищої освіти проаналізували алгоритм дій з протидії фінансовим шахрайствам на підприємствах України. Розглянули особливості використання різних методів протидії фінансовому шахрайству й економічний ефект від їх застосування.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X