Українська версія сайту

Організація роботи установ нотаріату та перевірка їх діяльності

25-04-2018

За такою назвою 24 квітня доцентом кафедри адміністративних та цивільно-правових дисциплін Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Ольгою Таран спільно з першим заступником начальника Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Наталією Рожковецькою проведено практичний семінар.

Організація роботи установ нотаріату та перевірка їх діяльності

Під час заняття Наталія Рожковецька розповіла здобувачам вищої освіти про організацію роботи державних нотаріальних контор та приватних нотаріусів Івано-Франківської області, детально зупинилася на вимогах до осіб, що бажають стати нотаріусами, помічниками нотаріуса, інститут «сільського нотаріату».

Організація роботи установ нотаріату та перевірка їх діяльності

Окремим питанням висвітлювались актуальні проблеми кадрового забезпечення нотаріату, а також перспективи реформування даного інституту, зокрема набуття нотаріусами статусу медіаторів та здійснення ними реєстрації шлюбу.

Окрім того Наталія Рожковецька охарактеризувала загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» і наголосила, що пріоритетним напрямом роботи даного проекту є стягнення заборгованості по аліментах та заробітній платі.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X