Українська версія сайту

Обговорення резонансних подій з практичними працівниками

03-10-2016

28 вересня професором кафедри кримінально-правових дисциплін та ОРД, д.ю.н., професором, підполковником поліції Басистою І. В., а також доцентом кафедри адміністративних та цивільно-правових дисциплін к.ю.н., доцентом Дроздовою І. В. проведено спільне практичне заняття з курсантами 2 курсу, присвячене обговоренню резонансних подій за участю працівників Національної поліції.

Обговорення резонансних подій з практичними працівниками

Курсантам продемонстровано відеоматеріали з місця подій, а саме:

– про загибель 2-х поліцейських 23 серпня 2016 року у селі Бабинці Борщівського району Тернопільської області при затриманні озброєного злочинця, який застрелив жінку з мисливської рушниці;

– про події в ніч з 23 на 24 серпня 2016 року в Кривому Озері (Миколаївська область), в результаті якої затримано трьох поліцейських за підозрою побитті затриманого ними чоловіка і стрілянині в нього з травматичного пістолета внаслідок припинення насильства в сім’ї;

– про вбивство 25 вересня 2016 року патрульних поліцейських у м. Дніпро під час документування ними порушення правил дорожнього руху.

Обговорення резонансних подій з практичними працівниками

Під час обговорення викладачами здійснений ґрунтовний аналіз обставин та причин, які призвели до трагічних надзвичайних подій. Особливу увагу звернуто на дотримання заходів особистої безпеки, законності під час застосування поліцейських заходів; опрацьовано алгоритм дій поліцейських на місці події.

Обговорення резонансних подій з практичними працівниками

Факультет № 3, М. Івано-Франківськ

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X