Українська версія сайту

Навчання для патрульних поліцейських

19-09-2016

19 вересня на базі факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ розпочали навчання патрульні поліцейські.

50 слухачів прибули з УПП у місті Івано-Франківську, УПП у м. Тернополі, УПП у містах Ужгороді та Мукачеві, УПП в м. Чернівці.

Навчання для патрульних поліцейських

Під час підготовки патрульні будуть вдосконалювати свої знання з прав людини, толерантності та недискримінації в роботі поліцейського, протидії торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, професійної етики, антикорупційного законодавства, ефективної комунікації, стресостійкості тощо.

Переважна більшість часу приділяється відпрацюванню практичних навичок, зокрема, зі складання процесуальних документів, дій патрульного під час масових заходів, перевірки документів та виявлення ознак підробки, навичок з охорони публічного порядку на прикладі ситуативних завдань.

З метою посилення практичної складової освітнього процесу до проведення занять в якості тренерів, поряд з науково-педагогічними працівниками факультету, залучаються представники інших вищих навчальних закладів Івано-Франківська, управління патрульної поліції в м. Івано-Франківськ, ДНДЕКЦ, інструктори з тактичної підготовки.

Навчання для патрульних поліцейських

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X