Українська версія сайту

Наукові досягнення курсантки з Прикарпаття

09-06-2020

На базі Херсонського державного університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт із галузі «Гендерні дослідження» . У конкурсі брали участь 64 студентські наукові роботи, що надійшли з 39 закладів вищої освіти. Національну академію внутрішніх справ на конкурсі представила курсантка четвертого курсу Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) спеціальності «Право» Анна Сущенко, яка є активним учасником наукового гуртка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін.

Наукові досягнення курсантки з Прикарпаття

За підсумками подвійного «сліпого» рецензування галузевою конкурсною комісією, було обрано 16 робіт (17 студентів-авторів) з 13 закладів вищої освіти, автори яких стали претендентами на перемогу в конкурсі.

За результатами конкурсу здобувач вищої освіти Анна Сущенко здобула диплом ІІІ ступеня. ЇЇ конкурсна робота за темою “Гендерні стереотипи на ринку праці”, виконана під науковим керівництвом доцента кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Олександри Пташник-Середюк була єдиною, що представляла заклади вищої освіти системи МВС.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X