Українська версія сайту

Милосердя – покликання кожного із нас

11-04-2016

p class="style_text">Благодійна організація «Містечко Милосердя Святого Миколая було засноване 13 листопада 2004 року. Розпочати милосердну справу сестер підштовхнула справжня потреба, бажання в міру людських можливостей вирішити хоч частину нагальних потреб, що з’явились у нашому суспільстві. Хворі, неповноцінні, пристарілі, сироти, одинокі матері зі своїми дітьми опинились на найнижчому щаблі й стали перешкодою, яку суспільство намагається усунути, відкидаючи, залишаючи їх осторонь.

Милосердя – покликання кожного із нас

Мета Містечка - дати усім його жителям атмосферу родини і справжнє християнське виховання. У Містечку працюють сестри-монахині, які живуть разом з іншими мешканцями як одна родина і піклуються про все необхідне для них.

Жителям містечка матеріально і фізично допомагають миряни, приводять нових членів, поширюють інформацію про Дім милосердя, здобуваючи для себе заслуги перед Богом. Багато людей, наближаючись до діла милосердя, розглядають Церкву з іншого боку. Не винятком є і особовий склад факультету №3 (м. Івано-Франківськ) НАВС, які періодично навідуються до Містечка та також надають посильну допомогу.

Особливо важливо не забувати про необхідність робити добрі вчинки у період Великого посту, коли милосердя та очищення є нагальним обов’язком кожного християнина. Восьмого квітня після завершення навчальних занять, група волонтерів факультету допомагала у прибиранні та облаштуванні території Містечка, приготуванні їжі, а основне – залишила там частину своєї уваги, адже по іншому просто не можливо, коли дивишся у вічі маленькому ангелу, який черговий раз, із сльозами на очах запитує, коли повернешся знову і чи можеш взяти його із собою…

Милосердя – покликання кожного із нас

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X