Українська версія сайту

Майстер клас від практика

12-06-2018

Одним з найголовніших завдань у підготовці здобувачів вищої освіти Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) є підготовка їх до виконання конкретних завдань, передбачених майбутньою практичною діяльністю.

Майстер клас від практика

11 червня для здобувачів вищої освіти Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) кафедрою кримінально-правових дисциплін та ОРД спільно з заступником начальника слідчого відділу Івано-Франківського ВП ГУНП в Івано-Франківській області, капітаном поліції Володимиром Дружгою проведено науково-практичний захід на тему «Організація та розслідування злочинів проти громадської безпеки», під час якого було охарактеризовано найбільш поширені види злочинів проти громадської роботи, які найчастіше зустрічаються в практиці розслідування в Івано-Франківській області.

Майстер клас від практика

Володимир Дружга детально зупинився на висвітленні початкового етапу розслідування, оскільки саме цей етап є запорукою успішного розкриття злочину. Слідчий навів приклади помилок, які допускають слідчі, внаслідок чого під час судового розгляду справи ці докази виявляються недостатніми.

Під час обговорення курсанти дискутували, активно ставили питання, на які отримали важливі поради від практичного працівника, що стануть корисними у подальшої діяльності.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X