Українська версія сайту

Легкоатлетична перемога Прикарпатського факультету

07-11-2017

Спорт – це здоров’я, а здорове життя – великі перспективи, переконані учасники обласного профспілкового легкоатлетичного кросу, що відбувся третього листопада в Івано-Франківську, участь у якому взяли не тільки курсанти, а й викладачі Прикарпатського факультету НАВС.

Легкоатлетична перемога Прикарпатського факультету

За традицією місцем проведення змагань став міський парк культури та відпочинку імені Тараса Шевченка, який в цей день перетворився на спортивну арену, а всі відпочиваючі в ньому на – захоплених глядачів.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся заслужений тренер України Євген Єрузель. До речі, його вихованцями впродовж років неодноразово ставали й курсанти Прикарпатського факультету, про що він з гордістю згадав у своєму виступі.

Легкоатлетична перемога Прикарпатського факультету

Першими, стартували дівчата, серед яких курсантки факультету Вікторія Подлісецька та Аліна Калашнікова. Вони вибороли ІІ та ІІІ місця відповідно. Особливо гостра боротьба розгорілась на дистанції 1 км серед юнаків, де честь навчального закладу гідно відстояв курсант 204 взводу Владислав Венгренюк.

Курсантам, що брали участь у змаганнях, надовго запам’ятається спільне проходження дистанції разом з викладачем кафедри тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки Леонідом Калинчуком, який на дистанції 1 км, серед ветеранів, здобув переконливу перемогу, чим подав яскравий приклад молодому поколінню.

Легкоатлетична перемога Прикарпатського факультету

Виступ команди Прикарпатського факультету на легкоатлетичному старті вкотре довів істину – людина, яка сповідує принцип здорового способу життя, досягає успіхів, а Олімп підкорюється тим, хто наполегливо працює, вміло поєднуючи навчання зі щоденними тренуваннями.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X