Українська версія сайту

Курси підвищення кваліфікації в Прикарпатському факультеті: бінарні заняття тривають

20-09-2018

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) для інспекторів патрульної поліції, що проходять підвищення кваліфікації, викладачем кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Ольгою Максимів спільно з начальником відділу з боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Івано-Франківській області Юрієм Довганом проведено бінарне заняття з дисципліни «Протидія торгівлі людьми».

Курси підвищення кваліфікації в Прикарпатському факультеті: бінарні заняття тривають

Під час заняття слухачів було ознайомлено з національними та міжнародними стандартами протидії торгівлі людьми.

Ольга Максимів розповіла про нормативно-правове забезпечення протидії торгівлі людьми, основні складові цього виду злочину, про осіб, що належать до груп ризику, та про форми експлуатації, яка є невід’ємним елементом торгівлі людьми чи іншої незаконної угоди щодо людини.

Курси підвищення кваліфікації в Прикарпатському факультеті: бінарні заняття тривають

Юрій Довган поділився практичним досвідом роботи в цій сфері: охарактеризував процесуальну сторону документування фактів торгівлі людьми, принцип взаємодії відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми з іншими підрозділами Національної поліції. Окремо наголосив на співпраці з підрозділами патрульної поліції, місці та ролі працівників патрульної поліції у процесі попередження вчинення злочинів у цій сфері, надання правової консультації щодо звернення до уповноважених органів з питань подальшого надання статусу потерпілого від торгівлі людьми.

У підсумку було наголошено на необхідності залучення співробітників Управління патрульної поліції в профілактиці торгівлі людьми, а також використанні їх сил під час проведення спецоперацій.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X