Українська версія сайту

Курсант Прикарпатського факультету – стипендіат премії Кабінету Міністрів України

01-07-2020

Комітет з державних премій України в галузі науки і техніки оприлюднив список студентів вищих навчальних закладів, яким призначили академічну стипендію Кабінету Міністрів України на ІІ семестр 2019-2020 навчального року. Серед стипендіатів – курсант третього курсу Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ спеціальності «Право» Андрій Хемич.

Курсант Прикарпатського факультету – стипендіат премії Кабінету Міністрів України

За час навчання Андрій показав високий рівень успішності та проявляв неабиякий інтерес до правових дисциплін, особливо це стосувалося Конституційного права та Теорії держави та права. Саме тому, обираючи напрям наукових досліджень, він став членом наукового гуртка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін «De Jure». Коло його наукових інтересів зосереджене на вивченні поняття законності та верховенства права, які як вважає юний науковець, є основоположними у юриспруденції, і без дотримання котрих є неможливою розбудова демократичної та суверенної держави.

Як зазначає його науковий керівник Олександра Пташник-Середюк, працювати з Андрієм дуже легко, оскільки він наполегливий, ініціативний, креативний, володіє навиками наукового пошуку, активно бере участь у наукових заходах як факультетського, так і всеукраїнського та міжнародного рівнів. Науковий доробок Андрія Хемича знаходить своє відображення у виступах на конференціях, круглих столах, науково-практичних семінарах і наукових публікаціях, серед яких одноосібна стаття у міжнародному збірнику наукових праць «Молодіжна політика: проблеми та перспективи». Андрій переконаний, що займатися наукою – престижно і перспективно, оскільки саме молоді науковці сьогодні моделюють науку нового типу – суспільно корисну, інноваційну, популярну.

Керівництво та науково-педагогічні працівники Прикарпатського факультету щиро радіють успіхам Андрія Хемича!

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X