Українська версія сайту

Прикарпаття синів пам’ятає

21-05-2019

Мені наснилося, немов солдати,

Які не повернулися з боїв,

Не полягли, а залишились жити

Перетворившись в білих журавлів…

За такою назвою на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) відбувся вечір-реквієм, присвячений пам’яті правоохоронців Прикарпаття, які загинули під час виконання службових обов’язків у зоні проведення антитерористичної операції. На заході були начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковник поліції Володимир Голубош, рідні, близькі, друзі і побратими загиблих.

Прикарпаття синів пам’ятає

Прикарпаття синів пам’ятає

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих, а курсанти поклали квіти до пам’ятника правоохоронцям, які загинули під час виконання службових обов’язків. У залі панувала тиша, в якій відчувалися біль, смуток і скорбота.

Прикарпаття синів пам’ятає

Прикарпаття синів пам’ятає

Прикарпаття синів пам’ятає

Звертаючись до аудиторії, керівник Прикарпатської поліції схилив голову в скорботі й зазначив, що у пам’яті правоохоронці, які віддали своє життя за світле майбутнє нашої незалежної Батьківщини, залишаться не лише гарними батьками, синами, чоловіками, товаришами, побратимами, а й справжніми героями – прикладом для наслідування майбутніми поколіннями правоохоронців.

Прикарпаття синів пам’ятає

Прикарпаття синів пам’ятає

Учасники цього вечора згадувати про події п’ятирічної давності, про ті страшні дні, години, хвилини, які відбувалися в 2014 році. Під час вечора у виконанні учасників вокально-інструментального ансамблю з числа курсантів та науково-педагогічних працівників факультету звучали ліричні пісні «Біля тополі», «Матерям», «Мамо, не плач», пісня «Погони». Усіх присутніх зворушила поезія «На місячній доріжці…», яку декламувала курсант третього курсу Тетяна Чесак. Емоційною кульмінацією вечора-реквієм стало спільне виконання Державного Гімну України.

Прикарпаття синів пам’ятає

Опісля вечора-реквієм відбувся брейн-ринг, присвячений життєвому шляху загиблих правоохоронців Прикарпаття, учасниками якого стали три команди здобувачів вищої освіти факультету. Лідером гри була команда «Переможці», яка здобула пам’ятний кубок.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X