Українська версія сайту

Квест для першокурсників «Психофізична підготовка майбутніх поліцейських»

18-09-2020

17 вересня викладачі кафедри тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС спільно із психологом відділення психологічного забезпечення Наталією Жук на базі навчально-наукового інституту № 1 НАВС провели для курсантів 1-го курсу квест «Психофізична підготовка майбутніх поліцейських».

Квест для першокурсників «Психофізична підготовка майбутніх поліцейських»

Під час заняття було розглянуто й відпрацьовано ймовірні сценарії службової діяльності, пов’язані із застосуванням сили (тип місцевості, наявність спеціальних засобів, зброї, засобів примусової зупинки транспортного засобу), проаналізовано дії поліцейського в екстремальних ситуаціях. Також здобувачі вищої освіти відпрацювали алгоритм дій у стресових ситуаціях, що потребують застосування силового впливу.

Підбиваючи підсумки, психолог зауважила, що для повноцінного формування особистості майбутнього правоохоронця слід постійно спрямовувати спільні зусилля на вдосконалення професійних компетенцій, необхідних для ефективного виконання завдань, пов’язаних із ризиком, як необхідної вимоги до працівника Національної поліції в умовах реформування.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X