Українська версія сайту

Конкурс краси та грації на Прикарпатті

30-05-2019

28 травня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) відбувся конкурс гармонії, краси та інтелекту «Міс Прикарпатський факультет – 2019 Національної академії внутрішніх справ». Цей захід приніс глядачам незвичайні та феєричні враження: відчувалися нові ідеї, оригінальність, невимушеність, щирість, екстравагантність та вишуканість.

Конкурс краси та грації на Прикарпатті

Високопрофесійне журі, а саме: Володимир Коваленко – народний артист України, Лілія Борисевич – заслужений працівник культури України, Сергій Берладін – заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Івано-Франківській області, Максим Дойчик – завідувач кафедри філософії, соціології та релігієзнавства Прикарпатського університету ім. В. Стефаника та Роман Місюра – тренер для керівників у всесвітній мережі готельно-відпочинкових комплексів “Fairmount Hotel and Resourt” – об’єктивно оцінили таланти та можливості конкурсанток, рівень інтелектуальних здібностей, комунікабельність, сценічну майстерність і, звичайно ж, вроду.

Конкурс краси та грації на Прикарпатті

Конкурсна програма передбачала п’ять етапів. У першому – «Візитівка-презентація» – відбувся загальний вихід учасниць та представлення автобіографічних відеороликів. Другий етап конкурсу передбачав дефіле в українському народному одязі. Кожна конкурсантка демонструвала особливості одягу того краю, де народилася. Далі дівчата готували власний концертний номер і зачаровували присутніх своїми талантами. Опісля вражали присутніх своїми вміннями поводитися із вогнепальною зброєю, а саме: точно та швидко здійснювати збиранння та розбирання автомату. У наступному етапі конкурсу дівчата демонстрували свою красу та грацію у вечірніх платтях. Останнім випробуванням для конкурсанток був інтелектуальний конкурс, на якому учасниці відповідали на підготовлені організаторами запитання та довели свою кмітливість й обізнаність.

Конкурс краси та грації на Прикарпатті

У кінці вечора журі з одинадцяти конкурсанток з великим задоволенням оголосило імена переможниць у таких номінаціях: першою красунею визнано студентку 2 курсу Степанію Луцак, якій присвоєно достойне звання «Міс Прикарпатський факультет – 2019»; «Віце-міс факультету – 2019» – студентка 1 курсу Христина Ткачук; титул «Міс глядацьких симпатій» завоювала курсант 1 курсу Марія Проців.

Конкурс краси та грації на Прикарпатті

Зауважимо, що з моменту оголошення конкурсу члени курсантського самоврядування в соціальній мережі «Instagram» розпочали голосування за найкраще фото учасниці. У підсумку голосування титул «Міс Instagram» отримала курсант 3 курсу Юлія Литвиненко.

Конкурс краси та грації на Прикарпатті

Конкурс краси та грації на Прикарпатті

Вітаємо всіх учасниць конкурсу, які особистим прикладом довели, що для кожної жінки дуже важливо бути завжди красивою і впевненою у собі. І цього можна досягти, якщо наполегливо і цілеспрямовано йти до поставленої мети.

Конкурс краси та грації на Прикарпатті

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X