Українська версія сайту

Конкурс для обізнаних і спритних

03-12-2015

"Пізнання світу почути неможливо без розуміння й переживання музики, без глибокої потреби слухати музику й діставати насолоду від неї. Без музики важко переконати людину, яка вступає в світ, у тому, що людина прекрасна, а це переконання по суті є основою емоційної, естетичної, моральної культури"

В. Сухомлинський

Музика – феноменальне явище. ЇЇ взаємодія з людиною надзвичайна. Мелодичні звуки творять диво – в людині прокидається і перетворюється душа, змінюється психологічний стан, настрій. Музика панує над кожними емоціями, а емоції перемагають навіть фізичний біль. Музика активізує розумові здібності, працездатність та зосередженість, здатна розвивати та підвищувати інтелект людини.

Конкурс для обізнаних і спритних

30 листопада Прикарпатський факультет зібрав пристрасних любителів музики, щоб позмагатися у грі «Вгадай мелодію», де швидка реакція та досконале знання пісень є запорукою успіху. У заходах брали участь дві команди курсантів та команда студентів факультету. У перших трьох турах учасникам було запропоновано обирати мелодію серед таких музичних категорій: хіти 80-х, хіти 90-х, музика кіно, патріотичні пісні та сучасна естрада. Переможці кожної гри зустрілися у фіналі, де показували кращі знання українських народних пісень. Студенти та курсанти із захопленням брали участь, були активними та ініціативними, а за правильну відповідь отримували переможні бали. Найобізнанішою та найспритнішою виявилась студентка першого курсу Роксолана Типусяк.

Конкурс для обізнаних і спритних

Як учасники, так і глядачі, мали змогу не лише гарно відпочити, а й продемонструвати свої знання народної, сучасної та класичної музики. Конкурс пройшов у теплій родинній атмосфері і був насичений приємними емоціями, усмішками, взаємною підтримкою.

Конкурс для обізнаних і спритних

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X