Українська версія сайту

Концерт хору ветеранів війни та праці

09-02-2015

«О люди добрі, земляки! Складайте шану ветеранам, бо в ті буремнії роки вони нам волю здобували» - під таким гаслом у Прикарпатському факультеті відбувся концерт народного аматорського хору ветеранів війни та праці «Фронтові друзі» під керівництвом заслуженого працівника культури України Віктора Поліщука. Колектив «Фронтові друзі» налічує 35 співаків, серед яких 6 ветеранів Другої світової війни. У травні 2015 році хор, яким опікується Управління культури виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, відзначатиме 30-ліття своєї творчої діяльності.

Концерт хору ветеранів війни та праці

Виступ колективу, який тривав майже годину, слухали із задоволенням як курсанти, так і працівники. Під час концерту керівник хору Віктор Поліщук з душевним теплом та любов`ю розповідав мало не про кожного учасника колективу. Співаки також мали можливість коротко розповісти про себе, поділитися цікавими історіями з власного життя.

Концерт хору ветеранів війни та праці

«Фронтові друзі» подарували глядачам добре знані та зворушливі пісні минулих років, такі як «Ветерани», «Молитва за Україну», «Виростеш ти сину», пролунали також музичні композиції на військову тематику: «Свято Перемоги», «Складайте шану ветеранам». Концерт івано-франківських «Фронтових друзів» був пронизаний трепетною любов`ю до рідного краю та бажанням донести це тепле почуття до слухачів. Приємно відзначити, що, попри свій вік, «фронтовики» досі в строю, але хоровому, і дарують слухачам свою творчість та незгасимий оптимізм.

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X