Українська версія сайту

Командна гра згуртовує курсантів Прикарпаття

30-11-2017

27 листопада на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) відбулися змагання з неординарного виду спорту – стрітболу, який походить від баскетболу, проте має деякі зміни у правилах. Кількість гравців команди може змінюватись, тому в командах факультету грали по три основних гравці та два запасні. Матч між командами тривав протягом 10 хвилин. Гра проходила «на одне кільце» (при цьому команда перед вкиданням м’яча в кільце повинна «вивести» його за триочкову лінію).

Командна гра згуртовує курсантів Прикарпаття

Боротьба точилася між курсантами Прикарпатського факультету, у якій кожна з команд продемонструвала свої здібності та прагнення до перемоги. Команди за жеребкуванням були розбиті на групи, гра проводилася за системою вибування.

Завзятою була боротьба у фінальній зустрічі між командами II – III курсів. Протягом гри перевага була на боці то однієї, то іншої команди, лише фінальний свисток засвідчив перемогу команди II курсу з рахунком 12:10.

Змагання пройшли в дружній невимушеній атмосфері та вкотре продемонстрували, що перемога не дає силу. Силу дає боротьба. Якщо ти борешся і не здаєшся – це і є сила. Змагання згуртовує, скріплює командний дух та налаштовує на спільну корисну працю.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X