Українська версія сайту

Команда факультету №3 «Стефаникові діти» - чемпіони брейн-рингу Івано-Франківська

16-09-2016

15 вересня 2015 року громадська організація «Поступовий гурт франківців» укотре організувала брейн-ринг серед кращих команд навчальних закладів м. Івано-Франківська. Варто зазначити, що основними завданнями цієї організації є об’єднання інтелектуального потенціалу міста задля вирішення центральних проблем розвитку урбаністичного середовища Івано-Франківська; формування локації для висловлення думок, пропозицій щодо вироблення стратегії розвитку Івано-Франківська; захист соціально-економічних та культурних інтересів громади в органах влади. Ставлячи перед собою амбітні цілі щодо гуртування кращих інтелектуалів міста, на рахунку організації проведення брейн-ригнів, присвячених 100-річчю Січових стрільців, соборності українських земель, творчості Івана Франка, воїнам Української повстанської армії.

Команда факультету №3 «Стефаникові діти» - чемпіони брейн-рингу Івано-Франківська

І ось на 5 брейн-ринг, на якому розглядалася творча та громадсько-політична діяльність українського письменника Василя Стефаника, було запрошено команду нашого навчального закладу, до складу якої увійшли кращі курсанти й студенти. Це – курсанти Макойда Антон (301 гр.) – капітан команди, Хімчик Віталій (203 гр.), Калачик Микола (206 гр.), Яронь Богдана (201 гр.), Степко Олена (201 гр.), Пащук Лілія (201 гр), Гук Ілона (201 гр.) і студентка 3 курсу Глущенко Валентина.

Команда факультету №3 «Стефаникові діти» - чемпіони брейн-рингу Івано-Франківська

Незважаючи на хвилювання, оскільки наша команда «Стефаникові діти» дебютувала в цьому престижному міському конкурсі, та серйозну конкуренцію з боку інших команд, які представляли історичний (команда «Яструб»), філософський («Літра сметани»), педагогічний («ЗУП», «Железні») факультети Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, а також гімназію №1 та ОТБ «Галичина», – наші гравці одразу завоювали лідерські позиції, які утримували упродовж трьох раундів. На завершенні фінального етапу команду нашого факультету наздогнала за очками професійна команда обласного телебачення «Галичина», яка має великий досвід участі у брейн-рингах. Організаторам брейн-рингу для остаточного визначення переможця довелося влаштувати додаткову бліц-сесію, переконливу перемогу на якій здобула команда факультету №3 НАВС. Заледве можна було стримати емоції, що переповнювали серця гравців, групи підтримки команди, а також викладачів, які супроводжували нашу команду і відчували велику гордість за обізнаність, логічне мислення та ерудицію своїх вихованців. Нагородою для чемпіонів було більше 20 книг сучасної української літератури та публіцистики, які команда передала у бібліотеку факультету.

Попереду в команди нашого факультету нові амбітні плани, адже кожна перемога не тільки надихає на творчі здобутки і популяризує наш славний навчальний заклад, але й формує в громадськості новий погляд на працівника поліції і правоохоронця нового типу.

Команда факультету №3 «Стефаникові діти» - чемпіони брейн-рингу Івано-Франківська

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X