Українська версія сайту

Команда факультету №3 знову в призерах брейн-рингу

30-11-2016

На змаганнях з гри «Брейн-ринг», на якому були представлені кращі інтелектуальні сили вищих навчальних закладів Івано-Франківської області, команда факультету №3 (м.Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ упевнено підтвердила свій статус однієї з найкращих, посівши у запеклій боротьбі почесне друге місце.

Нагадаємо, що це лише друга спроба наших ерудитів спробувати свої сили у брейн-рингу, організованому ГО «Поступовий гурт франківців» за сприяння заступника голови постійної комісії обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова депутата обласної ради Адамовича С.В., а за плечима – і чемпіонське звання з першої спроби, і зараз – друге місце, з мінімальним розривом в 1 бал від переможців – студентів 4 курсу Юридичного інституту ПНУ ім. В.Стефаника, які, на думку організаторів змагань, є однією з найсильніших команд області, що мають багаторічний досвід участі у брейн-рингах на національному рівні.

Команда факультету №3 знову в призерах брейн-рингу

Відрадно зазначити, що наші курсати жодним чином не поступалися ні логічністю мислення, ні талановитістю сьогоднішнім чемпіонам, а йшли весь час пліч-о-пліч, однак, фортуна не завжди посміхається кращим, а лабіринт логічних розмірковувань не часто має раціональний вихід… Така філософія інтелектуальних шукань.

Не можна оминути увагою і той факт, що наша команда завжди має найширшу підтримку з боку як своїх друзів, так і керівництва, науково-педагогічного складу факультету. Це красномовно свідчить, що наш колектив живе однією родиною, одним диханням і прагненням щоразу ставати кращими і долати нові виклики сьогодення.

Хотілося б поіменно назвати учасників команди – курсантів 2 курсу, які, без перебільшення, є гордістю нашого навчального підрозділу. Це – Гук Ілона, Калачик Микола, Пащук Лілія, Степко Олена, Хімчик Віталій, Яронь Богдана.

Переконані, що участь нашої команди у таких заходах є важливою складовою профорієнтаційної роботи нашого підрозділу і популяризації найкращого правничого вишу нашої держави – Національної академії внутрішніх справ.

Команда факультету №3 знову в призерах брейн-рингу

Факультет № 3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X