Українська версія сайту

Інтелектуальний конкурс на Прикарпатті: стартуємо

04-09-2018

Сьогодні на Прикарпатському факультеті відбувся інтелектуальний конкурс серед курсантів і студентів 1-го курсу, проведений кафедрою соціально-гуманітарних дисциплін. Свою ерудованість, загальні знання, вміння застосовувати інтуїцію та логіку здобувачі вищої освіти демонстрували на високому рівні. Цікаві запитання, які стосувалися правознавства, історії України, української та англійської мов, змушували учасників доводити, що кожну навчальну групу презентують «найсвітліші» голови курсу.

Інтелектуальний конкурс на Прикарпатті: стартуємо

Здобувачі вищої освіти 1-го курсу сформували 4 команди, які представляли кожну навчальну групу. Учасники відчували себе впевнено: давали вичерпні відповіді на запитання, демонструючи досить високий інтелектуальний рівень. Упродовж конкурсу перемагала команда 102-ї навчальної групи, однак у підсумку перемогу здобули представники 101 взводу. Зазначимо, що такі інтелектуальні конкурси є стимулом для подальшого навчання та набуття досвіду в майбутній професійній діяльності.

Інтелектуальний конкурс на Прикарпатті: стартуємо

Керівництво та науково-педагогічні працівники факультету бажають нашим юним здобувачам натхнення, стійкості, командного духу, згуртованості, успішності в навчанні та високих здобутків у культурному й інтелектуальному житті факультету.

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X