Українська версія сайту

Інструктаж перед проходженням навчальної практики

15-01-2018

15 січня на базі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області за участю керівництва Прикарпатського факультету відбувся інструктаж курсантів 2 та 3 курсу, які розпочали проходження навчальної практики в слідчих підрозділах та підрозділах превентивної діяльності Національної поліції в Івано-Франківській області.

Інструктаж перед проходженням навчальної практики

Навчальну практику здобувачі вищої освіти проходитимуть до 10 лютого. Впродовж цього періоду майбутні правоохоронці – слідчі та дільничні офіцери поліції – під керівництвом практичних працівників будуть застосовувати здобуті теоретичні знання у підрозділах поліції. Під час цільового інструктажу керівництвом ГУНП в Івано-Франківській області було зосереджено увагу на першочергових завданнях практикантів, що насамперед полягають у дотриманні дисципліни і законності під час несення служби.

 

Інструктаж перед проходженням навчальної практики

Як зазначив заступник начальника ГУНП Василь Кіцелюк, практика є доброю нагодою до самоудосконалення і тому цей час, який курсанти будуть проводити у практичних підрозділах, необхідно максимально використати для здобуття компетентностей, необхідних для майбутньої професійної діяльності.

 

Інструктаж перед проходженням навчальної практики

 

 

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X