Українська версія сайту

Готуємось до ознайомчої практики

08-07-2016

Ознайомча практика курсантів вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання є складовою частиною процесу підготовки фахівців, обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття відповідного ступеня вищої освіти. Вона проводиться з метою закріплення отриманих курсантами теоретичних знань, формування у них професійних умінь та навичок для виконання функціональних обов’язків, виховання потреби систематичного поновлення своїх знань та творчого застосування їх у практичній діяльності. Така практика проводиться для ознайомлення курсантів першого курсу з оперативно-службовою діяльністю органів Національної поліції, її служб та структурних підрозділів. Метою практики є набуття курсантами практичних навичок, що відповідають кваліфікаційним вимогам професії.

Готуємось до ознайомчої практики

На виконання наказу НАВС від 01.07.2016 № 834 «Про організацію та проведення ознайомчої практики курсантів першого курсу (набір 2015 року) Національної академії внутрішніх справ у 2015/2016 році» 8 липня 2016 року з курсантами першого курсу факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) проведений інструктаж.

Під час заходу курсантам роз’яснено порядок проходження ознайомчої практики, їхні права та обов’язки під час практики, зокрема, суворо дотримуватися законності і статутних вимог; виконувати передбачені програмою практики завдання у визначені терміни; дотримуватися заходів особистої безпеки, правил охорони праці і пожежної безпеки; ознайомлюватися з нормативно-правовими актами, інструкціями, оглядами, методичними та аналітичними документами, що стосуються діяльності поліції, формами і методами роботи працівників; виконувати розпорядок дня, установлений у підрозділі за місцем проходження практики, дотримуватися дисципліни і правил, які діють у місці її проходження; вести щоденник та кожного дня звітувати безпосередньому керівникові практики про виконану роботу; відвідувати заняття зі службової та спеціальної підготовки; підготувати звіт про підсумки проходження практики за встановленою формою та подати його на погодження і затвердження.

Готуємось до ознайомчої практики

Доведена також інформація про те, що керівникам ознайомчої практики від органів поліції забороняється залучати курсантів до завдань, не передбачених програмою практики, виконання яких пов'язане з ризиком для життя і здоров'я або може призвести до неправомірних дій через їх недостатню фахову підготовленість.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X