Українська версія сайту

Година куратора на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) НАВС

01-03-2021

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) НАВС інспектор цього факультету Альона Калініченко провела зі студентами 11 навчальної групи годину куратора з використанням платформи ZOOM. Під час заходу обговорили вплив особистих звичок і захоплень на успішність професійного та особистісного становлення людини. Здобувачі вищої освіти поділилися своїми літературними, творчими та спортивними вподобаннями. Так, більшість у групі надають перевагу читанню. Студенти розповіли, які саме твори вони прочитали нещодавно та які з книг вплинули на їхній світогляд. Виявилося, що здобувачі вищої освіти надають перевагу класичній літературі та творам сучасних українських письменників, а також книгам, які розвивають комунікативні й лідерські якості.

Година куратора на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) НАВС

Також обговорили значення фізичних вправ для становлення всебічно розвиненої особистості. Альона Калініченко зауважила, що звичка робити ранкову гімнастику, яка з’явилася ще з курсантських років, не зникла донині. Вона покращує самопочуття та неабияк бадьорить зранку.

Година куратора на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) НАВС

Зустріч пройшла в невимушеній, теплій атмосфері: одні учасники отримали порцію натхнення, а інші – конкретні рекомендації та план дій для розумової, фізичної і творчої активності. Учасники години куратора дійшли висновку, що лише копітка праця та прагнення до саморозвитку сприяють становленню сильної та самодостатньої особистості.

 

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X