Українська версія сайту

Факультет №3 гостинно відкрив двері для майбутніх абітурієнтів

29-11-2016

Вибір професії - це надзвичайно важливий етап у житті кожної людини, який впливає на подальше життя, визначає успішність самореалізації, соціалізації, кар'єрного зростання. Допомогти старшокласникам у виборі навчального закладу допомагають профорієнтаційні заходи науково-педагогічних працівників навчальних закладів різного рівня акредитації. Одним із ефективних форм профорієнтації є проведення Дня відкритих дверей навчального закладу, який допомагає майбутньому абітурієнту максимально наблизитись до реальних умов навчання у виші.

Факультет №3 гостинно відкрив двері для майбутніх абітурієнтів

26 листопада факультет №3 (м. Івано-Франківськ) гостинно відкрив двері для майбутніх абітурієнтів, які мріють пов’язати свою долю із професією, девізом якої є «Знати право, служити праву, захищати право». Свято розпочалося із вітального слова декана факультету доктора юридичних наук, професора Вікторії Вовк, яка розповіла про напрями підготовки, форми навчання та умови вступу до Академії. Далі гості факультету мали змогу послухати чудові номери у виконанні учасників художньої самодіяльності: неповторне звучання духового оркестру з числа курсантів, чаруючі слух українські пісні у виконанні Юлії Литвиненко, Вікторії Братчук, вокального ансамблю курсантів першого курсу та вокально-інструментального ансамблю з числа працівників та курсантів факультету. Хорошого настрою усім присутнім додали учасники танцювального гуртка факультету Богдана Пугачова і Владислав Карбашевський драйвовим латиноамериканським танцем «Ча-ча-ча» та запальним українським гопаком Ірина Туцька і Руслан Ціцюра.

Факультет №3 гостинно відкрив двері для майбутніх абітурієнтів

Після святкового концерту майбутнім абітурієнтам була представлена спортивна композиція з елементами самозахисту, рукопашного бою, прийомів самбо та боксу. Також гості свята мали змогу ознайомитись із виставкою сучасного озброєння, представленою бійцями підрозділу спеціального призначення Національної гвардії України. Особливий інтерес у присутніх викликали показові виступи кінологічної служби з розшуковою собакою. На завершення свята усіх гостей факультету частували смачною кашею із польової кухні.

Факультет №3 гостинно відкрив двері для майбутніх абітурієнтів

Таким чином, відчинивши в цей день двері факультету №3 (м. Івано-Франківськ), ми дали змогу старшокласникам зазирнути вперед, побачити реальне курсантське та студентське життя і уявити себе частиною великої родини Національної академії внутрішніх справ.

Факультет №3 гостинно відкрив двері для майбутніх абітурієнтів

Факультет № 3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X