Українська версія сайту

Еверест грамотності прикарпатських здобувачів вищої освіти

06-09-2018

Бути грамотним важливо й актуально для кожної людини та суспільства загалом, адже від освіченості громадян залежить рівень розвитку держави, оскільки грамотність – один із показників, який відрізняє примітивне суспільство від прогресивного. До Міжнародного дня грамотності, який відзначають у всьому світі щорічно 8 вересня з 1966 року відповідно до резолюції ЮНЕСКО, на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) відбувся конкурс на визначення найграмотнішого здобувача вищої освіти факультету.

Еверест грамотності прикарпатських здобувачів вищої освіти

Участь у конкурсі взяли представники всіх взводів і студентських груп. Викладачі кафедри соціально-гуманітарних дисциплін наголосили учасникам на важливості високого рівня грамотності для правоохоронної та юридичної діяльності, необхідності удосконалювати мовні й мовленнєві компетенції для успішного виконання професійних завдань.

Зауважимо, що слухачі факультету з великим ентузіазмом виборювали для себе почесне звання найграмотнішого, і маємо надію, що глибоко усвідомили необхідність досконало володіти навичками грамотного письма й усного мовлення як обов’язковими атрибутами сучасного фахівця правової сфери.

Приємно зазначити, що переможцем конкурсу і володарем титулу «Найграмотніший курсант факультету» стала Микитюк Діана – курсант 101 навчальної групи, а титул «Найграмотніший студент факультету» здобув Галадій Андрій – студент 101 навчальної групи.

Щиро вітаємо переможців, а всім учасникам бажаємо належати до когорти тих громадян, які вправно володіють мистецтвом слова.

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X