Українська версія сайту

Естетичне виховання курсантів

04-11-2016

Питання морально-естетичного виховання молоді є досить актуальним для сучасного суспільства, бо саме молодь є проекцією майбутнього в теперішньому і саме від неї залежить процвітання нашої держави. Інтелектуальним потенціалом нації є студентська молодь і тому одним з важливих напрямів виховного процесу у вищому навчальному закладі, чинником гармонійного розвитку особистості є естетичне виховання. Могутнім засобом впливу на розум і почуття людини є мистецтво. Література, спів, музика сприяють розвитку навичок творчого самовияву студентів, здатності до імпровізації, вміння співвідносити власні художні уподобання з жанровими закономірностями, стильовими його ознаками.

Естетичне виховання курсантів

У факультеті №3 (м. Івано-Франківськ) значна увага приділяється заходам, які сприяють формуванню естетичного смаку у майбутніх правоохоронців та юристів. Куратори навчальних груп досить часто разом із своїми вихованцями відвідують музеї міста, кінотеатри, Івано-Франківську обласну філармонію та Драматичний театр ім. І. Франка. З питань культурного розвитку курсантської молоді тісно співпрацює керівництво факультету з об’єднанням муніципальних мистецьких колективів Франківська. Зокрема, перемінний склад факультету часто запрошують на різноманітні мистецькі заходи, приурочені пам’ятним датам, які проводять колективи Об’єднання.

Естетичне виховання курсантів

Естетичне виховання курсантів

Цього тижня представники факультету мали можливість насолодитися протягом півтори години чудовим звучанням естрадно-симфонічного оркестру муніципального Центру дозвілля під час концерту «Музика торкається душі». В концертній програмі, яка проводилась спеціально для особового складу факультету №3, оркестр репрезентував класичні твори українських, зарубіжних композиторів, естрадні та джазові композиції, а також твори місцевих авторів, прозвучали пісні у виконанні солістів оркестру: Олександра Сисоєва, Ігоря Дибача та Заслуженої артистки України Світлани Овчарової-Суховій. Глядачі були приємно вражені і багато хто з присутніх відкрив для себе неповторність і заворожуючу красу звучання симфонічного оркестру.

Естетичне виховання курсантів

Факультет №3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X