Українська версія сайту

Досягаємо успіхів разом!

20-03-2018

Щоденна спортивна праця та бажання курсантів Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) досягти вершин олімпу перемоги були відзначенні та підтриманні керівництвом академії.

Досягаємо успіхів разом!

Професійне зростання кожного майбутнього працівника поліції полягає у постійній важкій праці над собою. Це і отримання нових знань, навичок їх застосування, володіння комунікативними функціями, виховання сили духу та військового вишкілу, а також спортивного зростання. З цією метою курсанти щоденно займаються в спортивних секціях, що діють на базі факультету з різних видів спорту (волейбол, футбол, самбо, дзюдо, легка атлетика, гирьовий спорт, рукопашний бій, фітнес, бодібілдинг) та беруть участь у спортивних змаганнях.

 

Так з 8 лютого по 13 березня у спортивному залі факультету пройшли змагання з волейболу. Участь взяли 15 команд, до складу яких входили курсанти з усіх навчальних груп. Чемпіонат виявився напруженим. Місяць взводні команди у запеклих двобоях боролися за перемогу. Перше місце виборола команда 301 взводу, другу сходинку п'єдесталу посіла команда 203 взводу , третьою - стала команда першокурсників.

Досягаємо успіхів разом!

Відзначивши спортивний дух команд та наполегливість у досягненні переможної мети, керівництво Національної академії внутрішніх справ, підтримуючи спортивне тренування кожного курсанта, передало для занять в спортивних секціях волейбольні та футбольні м’ячі. Ректорат особливо відзначив роботу головного тренера команди факультету з волейболу, старшого викладача кафедри тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки Леоніда Калинчука. Також переможець та призери були нагороджені грамотами та перехідним кубком.

Досягаємо успіхів разом!

Керівництво, науково-педагогічні працівники кафедри тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки, а також курсантське самоврядування факультету щиро завдячують ректорату академії за підтримку та допомогу в досягненні спортивних вершин кожного курсанта.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X